Portakallı Güçlü Temizleyici  /0,5L

Portakallı Güçlü Temizleyici /0,5L

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
6677
Fiyat
36,02 TL + KDV
Havale
36,95 TL (%5,00 havale indirimi)
*38,90 TL den başlayan taksitlerle!!
38,90 TL

       


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK PORTAKALLI GÜÇLÜ TEMİZLEYİCİ 0.5 lt
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 

Organik portakal yağı içeren yüksek konsantre saf bitkisel yoğun temizleyici ve yağ çözücü.

Mutfak, banyo ve tamir alanlarındaki inatçı yağ kirliliklerini, hassas yüzeylere zarar vermeden çözer ve giderir. Çok amaçlı temizleyici olarak zemin ve pencere temizliği ve ayrıca da silinebilen ve suya dayanıklı yüzeylerin temizliği için çok uygundur. Cilde zarar vermez.


  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 

İçindekiler: Şeker tensidleri, Hindistancevizi yağı alkol sülfat, doğal portakal kabuğu yağı (Limonen*içerir); eterik yağlar: Portakal*(Limonen* içerir), Bergamot*(Limonen* ve Lanalool* içerir), Kayeput* (Limonen* içerir) ve Citronella* (Citronellol* ve Geraniol içerir); sitrat, balzamik katkılar*, girdaplı döndürülmüş su

 

Kullanım / Dozaj:


Yağ çözücü olarak:Her türlü kirlilik için, en fazla 1/10 oranında seyrelterek.

Çok amaçlı kullanım: 2 -5 ml / 10 L  suya.


Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Portakallı Güçlü Temizleyici /0,5L SONETT Portakallı Güçlü Temizleyici /0,5L 38,90 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Portakallı Güçlü Temizleyici bitkisel ve vegandır, doğa dostudur, anti bakteriyeldir.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 6677
Portakallı Güçlü Temizleyici  /0,5L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.