Kireç Çözücü /1 L

Kireç Çözücü /1 L

Marka
Stok Kodu
0909
Fiyat
38,14 TL + KDV
Havale
39,13 TL (%5,00 havale indirimi)
*41,19 TL den başlayan taksitlerle!!
41,19 TL

    


 
SONETT ORGANİK/EKOLOJİK KİREÇ ÇÖZÜCÜ 1L.
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
CSE Ekolojik Ürün Sertifikası
Vegan Ürün
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.   

Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kahve makinesı, tencereler ve benzeri cihazlarda çöken kireçlerin düzenli olarak giderilmesinde kullanılır. Ayrıca tuvaletlerdeki, lavabolardaki ve armatürlerdeki inatçı kireç çökeltilerine karşı da son derece etkilidir.


İçindekiler : Gıda kalitesinde sitrik asit, bitkisel alkol(etanol), girdaplı döndürülmüş su.


Kullanımı:

Kireç tabakasının kalınlığına göre 5-10 dakika etki ettiriniz. Su ile iyice yıkayınız.

 

Su Isıtıcıları İçin:

Yaklaşık 100 mL Kireç Çözücü, yarım litre su içinde 60 oC ye kadar ısıtılır ve 20-30 dakika etki ettirilir. Sonra iyice yıkanır.

 

 Kahve Makineleri İçin :

200 mL kireç Çözücü ve 800 mL su, makinenin su gözüne konur. Kahve makinesinin kullanım klavuzuna uyularak kireç giderilir. Daha sonra berrak oluncaya kadar temiz su devrettirilir.

 

4,5 kg Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi İçin: 

1 litre Kireç Çözücü 60 oC  ana yıkama ayarında veya 55 oC  ana durulama ayarında (ön yıkamadan sonra) makineye verilir. Makine boş haldeyken çalıştırılır.

İşlem bitince çamaşır makinesinin filtresi temizlenir.

 

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kireç Çözücü /1 L SONETT Kireç Çözücü /1 L 41,19 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Organik Kireç Çözücü bitkisel ve vegandır, çevre dostudur.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0909
Kireç Çözücü /1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.