Logona 24 Saat Etkili Vitamin Krem 30ml - Organik Avokado ve Vitamin E

Logona 24 Saat Etkili Vitamin Krem 30ml - Organik Avokado ve Vitamin E

Kategori
Stok Kodu
00023
Fiyat
146,19 TL + KDV
Havale
149,99 TL (%5,00 havale indirimi)
*157,88 TL den başlayan taksitlerle!!
157,88 TL

 

              


 

 LOGONA AVOKADO ÖZLÜ VİTAMİNLİ KREM 40 ml

BDIH Ekolojik Kozmetik Sertifikaso
NATRUE Doğal Kozmetik Ürünleri Sertifikası
BIO Organik Sertifikası
FSC Ekoloji Sertifikası
Vegan Ürün

LOGONA, gerçek doğal kozmetiğin dünyadaki öncüleri arasında yer almaktadır. 1978'den bu yana Almanya'da ekolojik kozmetik ürünleri üretmekte ve ürünlerinde kimyasallar yerine bitkisel yağlar, bitki özleri, çiçek suları ve kontrollü ekolojik tarımdan elde edilen bitkilerin özleri (eterik yağları) kullanmaktadır. Logona kozmetik ürünleri güçlü ve ekolojiktir. Çevre ve cilt dostudur, sizLere doğanın gücünü ve doğadan gelen güzelliği sunar.
 
Logona Avokado Özlü Vitaminli Krem hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen doğal ve bitkisel bazlıdır. Avokado özlü vitaminli kremi, zengin etken madde kombinasyonu nedeniyle yağ ve nem oranı yetersiz ciltler için ideal bir günlük ya da ek bakım
ürünüdür. Avokado yağı, badem yağı, zeytin yağı, jojoba yağı, sheabutter ve papatya özleri ile cilde harika bir elastikiyet kazandırır. İçeriğindeki E vitamini ayesinde çevresel stres faktörlerine karşı cildi korur. İçeriğindeki doğal E vitamini sayesinde çevresel stresin etkilerine karşı karşı direnci arttırır.
 
Logona Avokado Özlü Vitaminli Krem;
  • Bitkiseldir.
  • Vegandır.
  • Glutensiz ve laktozsuzdur.
  • Cilde bakım yapar ve nem dengesini sağlar.
  • İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildi besler .
  • Cilde tazelik, canlılık ve sağlıklı bir görünüm verir. 

Kullanım: Çok kuru ve nemsiz ciltlerde iyice temizlenmiş cilde yeteri miktarda  tüm yüze ve boyuna sürülerek masaj yardımıyla yedirilir.

Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Logona 24 Saat Etkili Vitamin Krem 30ml - Organik Avokado ve Vitamin E Logona Organik Kozmetik Logona 24 Saat Etkili Vitamin Krem 30ml - Organik Avokado ve Vitamin E 157,88 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Avokado Özlü Vitaminli Krem glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem dengesini sağlar, besler ve tazelik verir.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 00023
Logona 24 Saat Etkili Vitamin Krem 30ml - Organik Avokado ve Vitamin E

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.