ORGANİK  GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK

ORGANİK GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK

Kategori
Stok Kodu
32056
Fiyat
131,00 TL + KDV
Havale
134,41 TL (%5,00 havale indirimi)
*141,48 TL den başlayan taksitlerle!!
141,48 TL
                    

LOGONA GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK 100 ml
(Kuru ve Hassas Ciltler İçin)

BDIH Ekolojik Kozmetik Sertifikaso
NATRUE Doğal Kozmetik Ürünleri Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
FSC Ekoloji Sertifikası
Vegan Ürün

LOGONA, gerçek doğal kozmetiğin dünyadaki öncüleri arasında yer almaktadır. 1978'den bu yana Almanya'da ekolojik kozmetik ürünleri üretmekte ve ürünlerinde kimyasallar yerine bitkisel yağlar, bitki özleri, çiçek suları ve kontrollü ekolojik tarımdan elde edilen bitkilerin özleri (eterik yağları) kullanmaktadır. Logona kozmetik ürünleri güçlü ve ekolojiktir. Çevre ve cilt dostudur, sizLere doğanın gücünü ve doğadan gelen güzelliği sunar.
 
Logona Gül ve Aloe Özlü Tonik hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen doğal ve bitkisel bazlıdır. Yumuşak ve taze bir cilt için ideal bir üründür. Alkol içermeyen formülü ve cilde canlılık kazandıran değerli aloe vera ve yaban gülü özlerinden oluşan yumuşak formülü ile cildi optimum bir şekilde bir sonraki bakıma hazırlar. Yumuşatır, nem dengesini sağlar ve tazelik kazandırır. Şam gül suyunun doğal kokusunu içerir. Cam şişededir.

Logona Gül ve Aloe Özlü Tonik ;
  • Bitkiseldir.
  • Vegandır.
  • Glutensiz ve laktozsuzdur.
  • Nem ve yağ dengesini sağlar.
  • Cildi yumuşatır ve tazeler.
  • Taze ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
  • Kuruluktan kaynaklanan ince kırışıkları giderir.
Kullanım: Sabah- akşam yüze, boyuna ve dekolteye püskürtülür ya da pamuk yardımıyla cilde sürülür.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ORGANİK GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK Logona Organik Kozmetik ORGANİK GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK 141,48 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Gül ve Aloe Özlü Tonik glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem ve yağ dengesini sağlar, yumuşaklık ve tazelik verir.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 32056
ORGANİK  GÜL VE ALOE ÖZLÜ TONİK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.