ORGANİK NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

ORGANİK NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

Kategori
Stok Kodu
32065
Fiyat
100,85 TL + KDV
Havale
103,47 TL (%5,00 havale indirimi)
*108,92 TL den başlayan taksitlerle!!
108,92 TL
                   

LOGONA NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ 100 ml
(Karma ve Akneli Ciltler İçin)

BDIH Ekolojik Kozmetik Sertifikaso
NATRUE Doğal Kozmetik Ürünleri Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
FSC Ekoloji Sertifikası
Vegan Ürün

LOGONA, gerçek doğal kozmetiğin dünyadaki öncüleri arasında yer almaktadır. 1978'den bu yana Almanya'da ekolojik kozmetik ürünleri üretmekte ve ürünlerinde kimyasallar yerine bitkisel yağlar, bitki özleri, çiçek suları ve kontrollü ekolojik tarımdan elde edilen bitkilerin özleri (eterik yağları) kullanmaktadır. Logona kozmetik ürünleri güçlü ve ekolojiktir. Çevre ve cilt dostudur, sizLere doğanın gücünü ve doğadan gelen güzelliği sunar.
 
Logona Nane ve Hamamelis Özlü Temizleme Köpüğü hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen doğal ve bitkisel bazlıdır. İnce ve duru bir cilt için ideal bir üründür. Yumuşak tensidlerle formüle edilen bu temizleyici tonik, karma ve akneli ciltleri temizler, doğal ve tazeleyici etken madde karışımıyla sizi şımartır. Nane yağı, altıncık çiçeği, yeşil çay, adaçayı, biberiye, manolya, üzüm çekirdeği, söğüt ağacı kabuğu ve karayılan kökü özlerinin değerli etken maddeleri nem kayıplarına karşı cildi korur, cildi dengeler ve gözenekleri derinliklerine kadar temizlenmiş bir ten sağlar ve yağ dengesini sağlayarak mat bir görünüm verir. 

Logona Nane ve Hamamelis Özlü Temizleme Köpüğü;
  • Bitkiseldir.
  • Vegandır.
  • Glutensiz ve laktozsuzdur.
  • Nem ve yağ dengesini sağlar.
  • Gözenekleri açar ve cildi arındırır.
  • Mat bir görünüm verir.
  • Akneli citler için uygundur, akneleri gidericidir.
Kullanım: Sabah- akşam yüze, boyuna ve dekolteye püskürtülür ya da pamuk yardımıyla cilde sürülür.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ORGANİK NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ Logona Organik Kozmetik ORGANİK NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ 108,92 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Nane ve Hamamelis Özlü Temizleme Köpüğü glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem ve yağ dengesini sağlar, yağlanmayı azaltır ve mat bir görünüm verir.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 32065
ORGANİK NANE VE HAMAMELİS ÖZLÜ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.