Ovma Tozu /450g

Ovma Tozu /450g

Marka
Stok Kodu
0915
Fiyat
78,70 TL + KDV
Havale
80,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*85,00 TL den başlayan taksitlerle!!
85,00 TL

      


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK OVMA TOZU 450 Gr..
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
CSE Ekolojik Ürün Sertifikası
Vegan Ürün
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Sonett Ovma Tozu tuvaletler, banyo küveti, evyeler, ocaklar, yanmış tencereler gibi ortamların etkili ve son derece tasarruflu temizlenmesinde kullanılan konsantre bir üründür.  Çizmeden temizler ve hafif kireç çökelmelerini  bile uzaklaştırır. İçeriğindeki ponzanın koruyucu etkisi sayesinde cam ve seramik yüzeyleri de çizmeden temizler. Plastik bahçe mobilyalarını ve islenmiş fırın camlarında da kullanılabilir.

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.  

İçindekiler :  Ponza taşı tozu, kil, soda, bitkisel sabun,  doğal adaçayı ve kayeput eterik yağları*(Limonen* içerir) 


Kullanım / Dozaj:

Tozu püstürtün ve ıslak bir sünger fırça veya bez ile temizleyin.

 

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ovma Tozu /450g SONETT Ovma Tozu /450g 85,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Ekolojik/Organik Ovma Tozu ideal bir yüzey temizleyicidir. Kireçli, yağlı ve isli yüzeyleri kolayca temizler, çevre dostu ve vegandır.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0915
Ovma Tozu /450g

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.