Darı 500 gr

Darı 500 gr

Glutensiz
Stok Kodu
2504
Fiyat
67,33 TL + KDV
Havale
64,60 TL (%5,00 havale indirimi)
*68,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
1 Kg 500 Gr
68,00 TL
ORGAGEN AMBARI DOĞAL DARI 500 Gr
 
Orgagen Ambarı Doğal Darı Türkiye menşeilidir ve üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal/hayvansal katkı maddesi yoktur ve  kimyasal işlem görmez.  Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir. GDO'suz ve hibrid olmayan yerli tohumdan elde edilmiştir.
 
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Darı 500 gr Orgagen Ambarı Darı 500 gr 68,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Darı İçi, gluten alerjisi olanlar için uygundur,doğal B vitamini kaynağıdır.. Glutensiz Ürünler Nuhun Ambarı garantisi ve kalitesi ile sertifikalı %100 organik, doğal ve glutensiz tahıllı içecek, kraker, bisküvi, ekmek, granola, kuruyemiş, makarna, un ve cips çeşitleri, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2504
Darı 500 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.