Organik Siyez Bulguru 1000 gr

Organik Siyez Bulguru 1000 gr

Organik,Vegan
Stok Kodu
3457hgfhfj
Fiyat
83,17 TL + KDV
Havale
79,80 TL (%5,00 havale indirimi)
*84,00 TL den başlayan taksitlerle!!
84,00 TL
 

ORGAGEN AMBARI DOĞAL KASTAMONU SİYEZ BULGURU 1kg

Kastamonu Siyez Buğdayı buğdayın atasıdır. Kavılca buğdayı ile birlilkte, en eski buğday türüdür. "Siyez" sözcüğü Hitit kökenlidir.  Tek başakçıklı olması ve sıkı kavuz yapısı itibarı ile hastalık ve zararlılara dayanıklı, kurak şartlarda ve fakir topraklarda rekabet gücü yüksek bir buğday türüdür. Yapılan çalışmalarda yüksek yağ içeriğine ve ekmeklik buğdaya göre daha fazla sarı lutein oranına sahip olduğu ortaya konmuştur. 

Siyez Bulguru;

  • - Genetiği değişmemiş, 2n=14 kromozom yapısıyla tarihteki ilk buğdaydan yapılmaktadır. 
  • - Nuh’un tatları olarak da bilinen Presidium’a Türkiye’den seçilen ilk ve tek üründür. 
Saklama Önerisi:  
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik Siyez Bulguru 1000 gr Orgagen Ambarı Organik Siyez Bulguru 1000 gr 84,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Kastamonu Siyez Bulguru buğdayın atasıdır, besin değerleri normal bulgura göre çok yüksektir, GDO'suzdur.. GIDA Nuhun ambarında sağlıklı yaşamak için her türlü organik gıdalara ulaşılabilir. Oganik kuruyemiş ve kuru meyveler, bakliyatlar, makarna çeşitleri, helva, tahin ve pekmez çeşitleri, sirke çeşitleri ve daha birçok organik gıda ürünleri en kaliteli ve taze olarak tüketicinin hizmetindedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 3457hgfhfj
Organik Siyez Bulguru 1000 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.