Vegan Sucuk 100 Gr.

Vegan Sucuk 100 Gr.

Kategori
Marka
Stok Kodu
CDLPTY35
Fiyat
79,21 TL + KDV
*80,00 TL den başlayan taksitlerle!!
80,00 TL

TRAKYA ÇİFTLİĞİ VEGAN SUCUK 100 gr.

Vegan Ürün

Trakya Çiftliği 1985'den bu yana hem Türkiye hem de Dünya mutfağına kahvaltılık ürünler sağlıyor. Özellikle Fransa ve Hollanda'da Trakya Çiftliği peynirleri yüksek oranda tercih ediliyor. Trakya Çiftliği, 2000'lerden bu yana yerli ve GDO'suz soyadan vegan kahvaltılık ürünler de üretiyor ve kahvaltılıklarının lezzetli sayesinde vegan ürünleri ile de Avrupa pazarında yerini alıyor. Trakya çiftliği, ürünlerini doğa dostu yöntemlerle üretir, vegan olmayan ürünlerinde de hayvanlara zarar vermez.

Trakya Çiftliği Vegan Sucuk, yerli GDO'suz soyadan ve granül bezelye ile patates protininden elde edilmiş vegan sucuktur. Hiçbir kimyasal katkı maddesi, koruyucu, kıvam verici, tatlandırıcı içermez, tamamen soyadan elde edilmiştir.

İçindekiler: Soya, granül bezelye (bezelye proteini), patates proteini, ayçiçek yağı, nişasta, çeşitli baharatlar, tuz, stabilizatör.

Kaynak:Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vegan Sucuk 100 Gr. Everfresh Vegan Sucuk 100 Gr. 80,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Trakya Çiftliği Vegan Sucuk yerli ve GDO'suz soyadan elde edilmiştir, çok lezzetlidir, protein oranı yüksektir.. Vegan Ürünler Vegan Ve Vejeteryan Beslenme, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! CDLPTY35
Vegan Sucuk 100 Gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.