Organik Çavdar Ezmesi 500 gr

Organik Çavdar Ezmesi 500 gr

Organik,Vegan
Stok Kodu
57657
Fiyat
59,41 TL + KDV
Havale
57,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*60,00 TL den başlayan taksitlerle!!
60,00 TL
    

ORGAGEN AMBARI ORGANİK ÇAVDAR EZMESİ
 
Ceres Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
 
Organik  çavdar ezmesi , organik çavdar tanelerinin öğütülmesiyle elde edilir. Orgagen Ambarı Organik çavdar ezmesi raw'dur, organik çavdar tanelerinin kavrulmadan ve başka ısıl işlem görmeden öğütülmesiyle elde edilmiştir.
 
Orgagen ambarı tahıl ezmeleri raw'dır. GDO'suz yerli tohum ve organik üretimdir. Üretimin hiçbir aşamasında katkı maddesi ya da ısıl işleme maruz kalmaz.
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Çavdar Ezmesi 500 gr Orgagen Ambarı Organik Çavdar Ezmesi 500 gr 60,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Çavdar tamamen organik ve raw'dır, ısıl işlem görmemiştir, lif deposudur.. -Granola,Müsli ve Tahıl Ezmeleri , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 57657
Organik Çavdar Ezmesi 500 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.